Malzemeler: |
Hazırlanışı: |
|
|
2 ½ kuru makarna |
1- Önce makarnayı talimatlarına göre haşlayın ve bir kenara koyup soğumasını bekleyin. |
Ispanak |
2- İyi bir bıçakla ya da doğrama robotuyla kişniş ve ıspanağı iyice doğrayın. ( parçaları küçük küçük olmalı. ) |
1 demet kişniş |
3- Bir kaba doğranmış yeşillikleri ve doğranmış soğan, sarımsakları ekleyin. Sonra domates, avokado ve haşlanmış nohutları ekleyip hazırda bekleyen makarnanın üzerine dökün. Ardından sos karışımını da üzerine ekleyip iyice karıştırın. |
¼ soğan ince doğranmış |
4- 10 – 15 dakika buzdolabında bekletin ve servise hazır hale getirin. Afiyet olsun… |
İnce doğranmış 2 diş sarımsak |
|
Doğranmış 2 avokado |
|
1 kap haşlanmış nohut |
|
1 kap kiraz domates |
|
|
|
Sos için; |
|
2 küçük limon suyu |
|
1 limon kabuğu rendesi |
|
2 tatlı kaşığı zeytinyağı |
|
2 tatlı kaşığı hardal |
|
½ çay kaşığı kimyon |
|
Tuz ve karabiber |