Organik ve Soğuk Sıkım - Naturel Birinci Zeytinyağı;
• Zeytinlik Yeri: Dikili – İzmir
• Zeytin çeşitleri: Ayvalık tipi
• Rakım: 70 mt
• Hasat Zamanı: Kasım Ortası - Aralık Sonu
• Ezme sistemi: Soğuk Sıkım Kontinü Sistemi
• Ekstraksiyon: Santrifüj Kuru Sıkım
• Depolama: Paslanmaz Krom tanklarda 15-18 C.
• Asidite: % 1'dir.
• Peroksit: ( meq0/kg ) en çok 20
• Saklama Şekli: Gün ışıgından uzakta, 12-20 ºC
• Tad Tanımı: Yumuşak, hafif, olgun zeytin aroması
• Teneke Tipi: Laklı Özel Teneke
Organik ve Soğuk Sıkım Naturel Birinci Zeytinyağı:
Zeytin yeşildir, pembedir, kızıldır, mordur, siyahtır…
Zeytinlerin mordan siyaha geçip yağlanmalarının en yüksek olduğu dönemde toplanıp sıkılan Natürel Birinci Sızma (Virgin) zeytinyağımızı, Soğuk Sıkım tekniğiyle, Beylikçiftliği Bahçemizde elde ederiz. Tüm yemeklerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz Organik ve Soğuk Sıkım Natürel Birinci Sızma Zeytinyağımızın tadı hafiftir.
AFİYET OLSUN :)