AÇIKLAMA
Yaygın olarak biberiye adıyla bilinen Rosmarinus of cinalis; Akdeniz bölgesine özgü kokulu, yaprak dökmeyen, iğne uçlu yapraklara ve beyaz, pembe, mor ya da mavi çiçeklere sahip odunsu, uzun ömürlü bir bitkidir.
MUTFAKLARDA
Biberiye genellikle etler, özellikle kuzu, domuz, tavuk ile patatesler için kullanılmaktadır. Biberiye, çaya benzer bir aromaya ve çam tadına sahiptir.
Çeşitleri = Taneli / Kırılmış/ Öğütülmüş
SAĞLIK
Baş ağrısını giderir, bağışıklık sistemini güçlendirir ve sindirim sistemine faydalıdır. Hafızayı güçlendirir, yüksek kan şekerini düşürür. Kan dolaşımını hızlandırır.
Ağır Metal Testinden geçmiştir.
Manyetik tozdan arındırılmıştır.
Fiziksel temizliği maksimum derecede yapılmıştır.
Saf Uçucu Yağları kaybedilmeden üretilmiştir.
Gluten testinden geçmiştir. Gluten Free sertifikalı baharat fabrikasında üretilmiştir (Amerika ve Avrupa Standartları olan max.20 ppm in altındadır).
GDO suzdur. (GMO Free).
Sürdürülebilir Tarım Uygulamaları ile üretilmiştir.
Üretim ve öğütme sırasında herhangi bir ışıl işlem görmemiştir.
Sterildir.